Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Filmaften: Shadowlands

januar 22 19:00 - 21:30

Det er filmen “Shadowlands”, der vises denne filmaften. Tidligere fængselspræst Jan Lange vil stå for et oplæg til denne fantastiske film.

Filmen, der bygger på et teaterstykke der igen bygger på autentiske begivenheder omkring den berømte kristne forfatter C.S. Lewis, tager fat i et væld af kristne, teologiske og eksistentielle emner på en usædvanlig dyb og udtryksfuld måde. Udover at have eminente skuespillerpræstationer af bl.a. hovedrolleindehaveren Anthony Hopkins og Debra Winger, er scenariet omkring Oxford i efterkrigstiden og dens særegne typer omkring universitetet flot skildret, et indblik i en særlig kultur hvor “the stiff upperlip” er normen.

Det romantiske drama, der udspiller sig i filmen, er i sig selv seværdigt og rørende, men de teologiske, filosofiske og eksistentielle implikationer i dette drama rammer enhver, og man går simpelthen ikke uberørt fra filmen. Blandt meget andet tager filmen fat i spørgsmålene: Er der en mening med lidelsen? I så fald hvilken? Står den kristne Gud bag lidelsen i verden?

Dette og meget mere i filmen kan drøftes under kaffen, hvor Jan Lange vil give nogle bud og deltage i en fælles dialog. Der kan købes øl og vand, kirken giver kaffe. Der er gratis entré.

For mere information klik her.

Detaljer

Dato:
januar 22
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

Kirkebakkehuset
Kirkebakken 2
Juelsminde, 7130 Danmark
+ Google Maps