Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterskole inviterer til foredrag om fysik

april 9 19:00 - 21:00

Som noget helt nyt har Flemming Efterskole indgået et samarbejde med Aarhus Universitet om et foredrag, der handler om fysikkens stråler i kræftbehandling.

Arrangementet er for alle interesserede, der vil blive klogere på, hvordan fysikkens stråler kan være med til at helbrede kræft, når Flemming Efterskole og Aarhus Universitet inviterer til offentligt foredrag i efterskolens fællessal.

Her kan du høre om, hvordan fysikkens stråler kan slå kræftceller ihjel og bidrager til at mange nu overlever kræft. Du vil også hører om den store nye danske accelerator, som fra 2019 tilbyder danske kræftpatienter avanceret og mere skånsom strålebehandling med partikelterapi.

Det er medicinsk fysiker Kari Tanderup, der via direkte livestream fra Aarhus Universitet, står for foredraget.

Foredraget er en del af foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab fra universitetet, hvor du har mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Med tre ugers mellemrum holder engagerede forelæsere foredrag om alle grene af naturvidenskaben.

Niveauet er højt og som tilhører vil du blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Arrangementet er gratis og det er ikke nødvendigt med pladsreservation. For mere information klik her.

Detaljer

Dato:
april 9
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Flemming Efterskole
Skolesvinget 1
Flemming, 8762 Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 67 30 89