Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Borgermøde

21. november 2018 17:00 - 18:30

På baggrund af svar fra første dialogfase, miljøscreening og fysiske forhold har Hedensted Kommune nu lavet forslag til tre linjeføringer. Det oplyses i en pressemeddelelse.

Den første dialogfase omfattede den såkaldte undersøgelseskorridor, der går fra Højkildevej i syd til Hovedvejen i nord.

De tre linjeføringer, som Byrådet nu har besluttet at sende ud i anden dialogfase, udspringer alle fra Højløkkevej ca. 450 m syd for Dalbyvej til Spettrupvej i nord.

Det er således besluttet hverken at arbejde videre med den sydligste del eller den nordligste del af korridoren, der ligger nord for Spettrupvej.

De tre forslag til mulige linjeføringer præsenteres på et offentligt borgermøde den 21. november 2018 kl. 17:00 – 18:30 på Stjernevejsskolen, Mosegade 75 i Hedensted.

Linjeføringerne kan ses på kommunens hjemmeside fra onsdag den 7. november.

”Vi hører gerne borgernes ideer, synspunkter og kommentarer til de foreslåede linjeføringer. Borgermødet skal netop ses som en mulighed for at stille spørgsmål og debattere”, siger Borgmester Kasper Glyngø.

Hvis man vil sikre at ens kommentarer, idéer eller lignende indgår i Byrådets videre arbejde, skal man skrive dem på kommunens hjemmeside inden den 9. december, hvor den anden dialogfase slutter.

Kommentarerne vil således indgå i Byrådets beslutning om, hvorvidt det forberedende arbejde med lokalplaner og lignende skal fortsætte, eller om man vælger at stoppe forarbejdet til anlæg af vejen. Denne beslutning tages i februar.

”Vi har på Byrådets møde den 31. oktober haft en god dialog om omfartsvejen og vurderet, at det vil være hensigtsmæssigt at udsætte borgermødet to uger, så det afholdes den 21. november”, afslutter Kasper Glyngø.

Vigtige datoer:
7. november: 2. dialogfase starter
21. november: borgermøde
9. december: 2. dialogfase slutter
Februar 2019: Byrådet beslutter om planarbejdet skal fortsætte

Detaljer

Dato:
21. november 2018
Tidspunkt:
17:00 - 18:30

Sted

Stjernevejskolen
Mosegade 75
Hedensted, 8722 Danmark
+ Google Map