Det kribler og krabler lørdag den 15. og søndag den 16. maj 2021, når vi inviterer dig på ekspedition ved vores vilde vandhuller og går på jagt efter spændende dyr mellem sivene.

Nyhedsbrev

4. maj 2021

Event den 15. og 16. maj: Vilde vandhuller

Det kribler og krabler lørdag den 15. og søndag den 16. maj 2021, når vi inviterer dig på ekspedition ved vores vilde vandhuller og går på jagt efter spændende dyr mellem sivene.

Tag hele familien med på en guidet tur i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs fredede moseområde, se hvad der gemmer sig mellem sivene og udforsk dyr og planter ved vandhullet. I kan selv fange smådyr og kigge på dem under lup. Og I kan deltage i sjove konkurrencer.
Se event-programmet her

Nu kan du booke plads til årets Dino Camp
Denne sommer kan du få en helt unik oplevelse med familien og sove midt i dinosaurparken i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Glæd dig til en weekend fuld af sjove oplevelser, hygge og aktiviteter med fokus på de kæmpestore, fascinerende og lidt skræmmende fortidens giganter. Med i prisen er to dages entré til parken samt aftensmad, aftenkaffe og morgenmad.
Voksne (+12 år): 449,-
Børn (3-11 år): 325,-
Børn (0-2 år): Gratis
Indehavere af årskort og kulturårskort får 25 % rabat. Der er et begrænset antal pladser på Dino Camp 2021, som sælges efter først til mølle.
Læs mere og book plads her

Kæmpeinsekter rykker ind i Inspiratorium
En mariehøne, en flue og en hveps. Tre store insekter er rykket ind i biodiversitetsområdet Inspiratorium i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA for at skabe blikfang, opmærksomhed og interesse for de små, men vigtige dyr i naturen.
Læs mere

Køb billet online og spar penge
Køb billet online inden dit besøg og spar penge. Du sparer 10 kr. pr. billet. Billetter købt online kan bruges på en valgfri åbningsdag i sæson 2021.
Køb billet

Kom bag kulisserne og tæt på dyr på Go’morgen Zoo®

Nu åbner vi igen for de særlige Go’morgen Zoo®-ture. Kom med til udvalgte stalde og anlæg og hils på dyrene, før parken åbner. Mød blandt andre de bredsnudede næsehorn, som du måske kan klø bag ørerne. Med i prisen er entré til parken hele dagen. På alle ture er der et begrænset antal pladser, som bookes efter først til mølle.

Voksen: kr. 290,- // Barn (3-11 år): kr. 145,- // Småbørn (0-2 år): gratis.
Læs mere og book plads 

Del på sociale medier