Den gamle stald på Højvang i Ørum bliver i weekenden den 20. september til 22. september 2019 igen fyldt med spændende kunst.

Plakat: Afkørsel 58

Når Kunstforeningen Afkørsel58 åbner stalddøren fredag den 20. september kl. 19.00 træder man ind i et nyt univers med malerier og sten, der både fortæller historier fra naturen og det uperfekte, det morsomme og det deforme med livsbekræftende humor og glimt i øjet. Det forunderlige og fantasifulde univers vises også gennem defekte tændrør, bulede skærme, gamle lygter, gammelt værktøj, kasseret jern og metal, der vokser sig til collager, figurer og lamper.

Formanden for Afkørsel58 Vibe Capion fortæller, at de kunstnere, som i år er kommet gennem kunstforeningens nåleøje, er 2 fra Vejle, nemlig billedkunstnerne Tove Stender og Jette Reinert. Fra Nordjylland kommer landskabsmaleren Poul Christensen, mens Poul Kidmose har taget de smukke stenskulpturer med fra Åbyhøj. Endelig viser Brian Hougaard fra Egtved de kasserede tændrør og lygter i nye finurlige figurer.

Vibe Capion siger endvidere: ”Ud over at se på kunsten på vægge, gulve og hylder har vi igen i år et lille frokostarrangement lørdag kl. 13:00, hvor den lokale jazzpianist Uffe Kristiansen fylder det gamle roerum med herlige toner, mens gæsterne nyder deres sandwich og kaffen.”

Udstillingen finder sted på ”Højvang”, Nørremarksvej 6, Ørum, 8721 Daugård. Den er åben fredag kl. 19-21 samt lørdag og søndag, begge dage 12-17.

Se mere: www.afkorsel58.dk