For andet år i træk inviterer en række velrenommerede byggefirmaer til inspirations-udstilling i Hedensted. Denne gang i Remmerslund Skovby, hvor 22 byggegrunde er tæt på at være solgt.

Trods sidste års corona-restriktioner blev en byggeudstilling i udstykningen Lille Dalby Bakker i Hedensted en så stor succes, at syv af de otte byggefirmaer nu vender tilbage med en ny, stor udstilling, der åbner 23. oktober, den sidste weekend i skolernes efterårsferie. firmaerne har desuden indgået en aftale, hvor de har givet hinanden håndslag på i en årrække at lave en byggeudstilling hvert år i kommunen.

Baggrunden for det forpligtende samarbejde er, at byggefirmaerne ser et stort potentiale i kommunen, hvor man i øjeblikket oplever stor interesse for både bygge- og erhvervsgrunde. Kommunen er netop i Avisen Danmark kåret til et af landets vækstlokomotiver med en vækst i fuldtidsbeskæftigelsen på 7,8 pct. fra februar 2020 til juli i år, og samtidig har stadig flere børnefamilier fået øjnene op for de pris-attraktive huse og byggegrunde, hvilket er resulteret i et mindre babyboom i Hedensted-Løsning-området.

Den nye, store byggeudstilling, hvor publikum vil kunne hente inspiration i både arkitektur, indretning og interiør er placeret i udstykningen Remmerslund Skovby i udkanten af Hedensted by og med kun små 20 minutters kørsel til Horsens og Vejle. Her er let adgang til E45, gode indkøbsmuligheder, detailbutikker, skoler, daginstitutioner, idrætscenter, fritidsordning og mange foreninger.

Remmerslund Skovby beliggende ud til åbne markarealer og skov med stier, søer, kælkebakke og udsigtshøj vil fuldt udbygget kunne rumme op til 170 boliger. I den aktuelle udstykning er der tale om 22 kommunale grunde, hvoraf kun fem endnu ikke er solgt. De resterende byggegrunde har størrelser fra 822 kvm. til 927 kvm. Med priser fra 675.000 til 995.000 kroner.

De syv deltagende byggefirmaer er:

Milton Huse A/S, Hansen Huse A/S, Huscompagniet A/S, Preben Jørgensen Huse A/S, Eurodan Huse A/S, Hybel Huse A/S og Menzer og Kristensen A/S.

Byggeudstillingen kører frem til påskeferien 2022.

Del på sociale medier