AppelsinSKRÆL er ikke skrald

I den glade juletid er der ikke noget som en frisk juleappelsin!

Når du skræller appelsinen til den friske rødkålssalat eller bare spiser den, som en lækker snack, er skrællen tit tilovers. Men…

AppelsinSKRÆL er ikke skrald

For det er faktisk i skrællen, de bedste næringsstoffer sidder. Derfor er det også synd, når skrællen går til spilde.

Økologisk appelsinSKRÆL kan bruges til mange lækre ting – som en frisk og enkel appelsinmarmelade eller måske i den smagfulde julegløg? Læs mere her.

Find flere gode tips fra bogen SKRÆL er ikke skrald og på vores sociale medier:

Græskar

Citroner

Brød

Psst… og husk at du kan blive GRATIS certificeret med REFOOD Mærket på refoodlabel.dk.

Foreningen er for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse.

Vi ønsker dig en glædelig jul!

Venlig hilsen

ReFooderne

Del på sociale medier