Dansk Produktions Univers startede først på året ud med et nyt tiltag. Et netværk under navnet ”Netværk Hedenstederne”. Godt 10 deltagere mødte op, og der blev udvekslet gode råd og leads.

Nu er det igen blevet tid til det næste netværksmøde, som afholdes på Vejlevej fredag den 23. februar fra klokken 8.30 til 10.00. Denne gang vil én af deltagerne fra netværket, Daniel Mortensen, Partner i Revisionsfirmaet Rathmann & Mortensen, holde et oplæg.

Han vil tage udgangspunkt i opstartsfasen og snakke om, hvad der er godt at vide de første år, man driver virksomhed. Daniel Mortensen vil også komme ind på, hvad man skal huske og være opmærksom på samt fortælle lidt om hvidvaskningsloven.

Programmet lægger dog ikke mere fast end, hvis der kommer relevante spørgsmål, så er de mere end velkomne og gerne til debat.

Netværk Hedenstederne er for alle iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende. Se programmet og tilmeld dig via Dansk Produktions Univers hjemmeside.