Valgkampen er for alvor skudt i gang med kun to uger til valget. Men hver gang, der er valg, er valgplakaterne til stor debat. Dit Hedensted har været på gaden for at spørge folk, om disse plakater pryder eller skæmmer bybilledet. Vi spurgte dem også, om de overhovedet virker. Desværre var der ingen af de adspurgte, der ville stille op med navn og foto, men den generelle holdning er, at de bestemt ikke pryder billedet. Til gengæld var der stor uenighed om, hvorvidt de overhovedet virker.

Borgmester Kirsten Terkilsen (V) ville dog gerne stille op med navn og billede.

– “Nej, man kan ikke påstå, at det pryder gadebilledet, men det er en del af valgkampen og dermed demokratiet. Ja, jeg tror det virker. Når der kommer ansigt på et navn, bliver vedkommende mere nærværende, og det har nok en form for påvirkning“, siger Kirsten Terkilsen.

Men hvad synes du? Pryder eller skæmmer de bybilledet, og virker de efter hensigten? Skriv gerne din kommentar i tråden på vores Facebookside.