Det er nogle måneder siden, at Allan Hedegård Bülow, der er kendt fra Kiwi i Løsning, annoncerede, at han skulle være butikschef i den nye Lidl i Hedensted, der efter planen skal stå klar næste forår. Men nu er planerne ændret for Allan Hedegård Bülow. På et borgermøde tirsdag aften i Daugård kom det frem, at den tidligere butikschef i Lidl nu skal være ny købmand i Daugård.

– “Jeg har fundet den udfordring rent arbejdsmæssigt, som jeg har brug for i mit liv efter bruddet med Kiwi. Jeg savner tit Kiwi, og den frihed jeg havde til at sætte ting i gang og til at opsøge successer sammen med mine medarbejdere. Den frihed kunne jeg ikke få i Lidl. De arbejder med faste koncepter og kontrol, og det kunne jeg ikke leve i, så derfor blev det et farvel“, fortæller Allan Hedegård Bülow, der dog ikke har smækket med døren og glæder sig til at se den nye Lidlbutik.

 

Men det er ikke uden omkostninger for den unge nye købmand. Butikken er nemlig lukket lige nu, da den mangler kapital. Det betyder også, at Allan Hedegård Bülow ikke får løn de første måneder.

– “Jeg er en presset mand med en usikker fremtid, men jeg tror på projektet og har lyst til det. Og så håber jeg, at folk vil støtte op om den nye forening og købe en andel, så vi kan få samlet penge ind og få butikken åbnet til julehandlen“, siger Allan Hedegård Bülow.

Den nye forening blev stiftet til borgermødet, hvor der også kom tilsagn om de første penge. Foreningen håber, at de kan samle en halv og helst en hel million til at få frisket butikken op samt nyt inventar. Du kan læse mere om den nye forening og købmand samt købe en andel via hjemmesiden www.voreskobmanddaugaard.dk.