Pusle Calan, Gitte Jensen og Mette Jørgensen afholder igen loppemarked i samarbejde med Hedensted Centret den 8. oktober fra klokken 10-16. Standene koster 140,- kroner, hvoraf de 20,- kroner går til en organisation.

– “Vi har i år valgt at støtte Bakkevej i Hornsyld igen. Sidste gang var det børnene fra deres små afdelinger, vi støttede, så denne gang vil vi støtte de ældre børn fra 13 år og opefter. Det er de tre afdelinger; Elværket, Efterværn og Bytorvet, så vi håber, de bruger pengene til at gøre noget ekstraordinært for børnene“, fortæller arrangørerne.

Bakkevej, der er et familie- og behandlingshjem, har allerede samlet en del sponsorgaver fra både private og erhvervsdrivende til deres tombola, hvor pengene går ubeskåret til dem. Igen i år bliver der lavet lykkeposer, hvor der er sikker gevinst fra de mange hylder med flotte gaver.

Men det er ikke kun i de to haller, at erhvervsdrivende og private sælger ud af deres varer og lopper. Også på parkeringspladsen sælges der varer.

I løbet af dagen vil der være små konkurrencer både for besøgende og kræmmerne. Og så har de fået “Pocohontas” til at komme og lave ansigtsmaling på børnene.

– “Det skal nok blive en god dag, så vi håber, at rigtig mange vil kigge forbi og gøre en god handel og samtidig støtte Bakkevej“, betoner arrangørerne.

Det koster 20,- kroner at komme ind til loppemarkedet, og ønsker du en stand, så er der stadig få ledige stande tilbage. Du kan læse mere om loppemarkedet på Hedensted Centrets hjemmeside.