Hedensted Events og Dansk Produktions Univers afholder et foredrag den 20. september klokken 10.00 med Kasper Bering og Jeppe Søgaard fra Bering & Søgaard. Foredraget er for iværksættere, virksomheder og medarbejdere og afholdes i Rugekassen på Vejlevej 21 i Hedensted.

Foredraget handler om at blive bedre til at sælge og skabe resultater, der holder.

– “Vi har erfaret at mange virksomheder, medarbejdere og iværksættere godt ved, hvad de skal gøre for at skabe bedre resultater, men udfordringen er at handle på den viden. Der findes sælgere, som beklager sig over manglende salg på trods af, at de helt ignorerer velkendte salgsprocedurer, som alle topprofessionelle sælgere normalt sværger til“, fortæller Kasper Bering.

Med udgangspunkt i hvordan topsælgere, ledere og elitesportsudøvere har haft succes i deres karriere, vil man i løbet af foredraget blive bekendt med, hvordan viden og færdigheder omsættes til konkrete handlinger og bedre resultater, at forfølge det man virkelig ønsker istedet for gå efter det, man tror, man kan, en simpel metode til at foretage et mindset-skifte for at tage kontrollen over sin egen situation samt idéer til, hvordan man kan overføre det lærte til sit privatliv og dermed blive et helt menneske.

Arrangørerne er vært for en kop kaffe og et rundstykke, og efter seminaret er der mulighed for at netværke og lave en aftale med Kasper Bering og Jeppe Søgaard om 30 minutters individuel sparring, der efterfølgende foregår elektronisk.

Der er plads til 50 personer på foredraget, så man skal ikke vente for længe med at tilmelde sig. Læs mere på www.hedenstedevents.dk