Boligudvikling i hele Hedensted Kommune er på dagsordenen, når borgere, politikere, lokalråd, landdistriktsråd og private boligudviklere 15. november mødes i Hornsyld Idrætscenter.

Hedensted Kommune er i fortsat udvikling. Der er fart på byggeri af både private og almene boliger, og et stærkt erhvervsliv skaber hele tiden nye arbejdspladser. I centrum for udviklingen af kommunen står de 31 stærke lokalsamfund i forskellige størrelser og med forskellige kvaliteter. Alle med et stærkt fællesskab, der giver tro på et endnu større potentiale.

Det er udgangspunktet for en messe om den fortsatte boligudvikling i kommunen, som holdes i Hornsyld Idrætscenter tirsdag 15. november kl. 17-19.30. Afsættet for messen er, at kommunen skal i gang med at udarbejde et kommuneplantillæg for den fremtidige udvikling af nye boligområder.

Borgere, lokalråd, landdistriktsråd, private boligudviklere og andre interesserede er derfor inviteret til at give kommunalbestyrelsen ideer til nye boligområder og give input til allerede eksisterende planer. Helene Simoni Thorup fra Landsbyskolen vil på messen fortælle om sine erfaringer med landsbyudvikling og give inspiration til, hvordan styrkelse af det enkelte lokalsamfund kan gå hånd i hånd med, hvordan lokalsamfund spiller hinanden gode.

Private boligudviklere vil på stande ved messen præsentere ideer til nye boligområder, og lokalråd vil fremvise deres netop udarbejdede lokale udviklingsplaner. Desuden vil kommunens landdistriktsråd fortælle om indsatsen med at understøtte og bidrage med nye ideer til den lokale udvikling.

”Messen er med til at understøtte vores fokus på en vækst i balance, hvor vi som kommune arbejder med flere bundlinjer, som favner såvel økonomiske, menneskelige og miljømæssige aspekter, så vi sikrer gode vækstbetingelser for alle. ”Bosætning i balance” er overskriften på vores nye bosætningsstrategi og bygger på tanken om, at en tilfredsstillende velfærd i de kommende år kræver en kommune i fortsat vækst. Det er derfor vigtigt, at vi tiltrækker flere borgere til både vores centerbyer og mindre lokalsamfund,” siger borgmester Ole Vind.
Tilmelding til messen kan ske via kommunens hjemmeside, hedensted.dk, eller kommunens Facebook senest 13. november.
Er man forhindret i at deltage på messen men har input til boligudviklingen i kommunen, kan man læse mere her:

Læs mere

Der er også mulighed for at afgive et høringssvar til plan@hedensted.dk.

For mere information:
Ole Vind, borgmester Hedensted Kommune, tlf.: 4074 7179
Mikkel Lindskov Petersen, Chef Plan og Stab, tlf.: 2324 3147

Foto: ABW
Del på sociale medier