Hedensted Events
Vejlevej 21
8722 Hedensted
Tlf: 41431184
www.hedenstedevents.dk

Telefontid: Mandag til fredag mellem klokken 10.00 – 15.00

Hedensted Events er et lille eventbureau, der har fællesskabet for øje. Bureauet drives af indehaver Vivi H. Nielsen Mathiasen, som laver egne events, der er for både børn og voksne som blandt andet fastelavnsfest i samarbejde med Hedensted Kommune, foredrag, børneunderholdning og velgørenhed. Men Hedensted Events laver også events for andre. Blandt andet har Hedensted Events lavet flere loppemarkedet for Hedensted Centret samt to julemarkeder.

Eventbureauet har også stået bag en eventkalender, der nu er slået sammen med Dit Hedensted, hvor man kan få skrevet en pressemeddelelse omkring sit arrangement og få det lagt på forsiden af byportalen. Pressemeddelelsen sendes også til den lokale presse samt lokalaviser i Horsens og Vejle, hvis stoffet er relevant. Pressemeddelelsen kan også bruges i et nyhedsbrev eller dele af den kan bruges i et opslag på Facebook.

E-bøger skriver Hedensted Events også og kombinere dem med events under konceptet “Kom godt i gang”. E-bøgerne henvender sig til “gør det selv” folket.

Ydermere har Hedensted Events sit eget billetsystem, så man kan få en samlet pakke, hvis man bruger eventbureauet. Man har også mulighed for kun at gøre brug af billetsystemet, hvis man ønsker at slippe for alt det administrative omkring tilmelding til sit arrangement. Billetterne købes online, og der kan betales med både kreditkort og mobilepay. Dette administreres af Hedensted Events, så man ikke selv behøver at have et betalingssystem eller tjekke sin netbank hver dag for at sikre, at betalingen er modtaget.

Vivi H. Nielsen Mathiasen er journalist (DJ) og samarbejder med den lokale presse, som næsten altid bringer de tilsendte pressemeddelelser. Der kan naturligvis aldrig gives en 100 procent garanti, da det er helt op til avisens redaktør, hvad der bringes af aktuelt stof.

Du kan læse mere om Hedensted Events på hjemmesiden, Facebooksiden eller følge bureauet på Instagram.