Gruppen af ildsjæle, der har arbejdet de sidste måneder på at finde frivillige til at få Stafet for Livet til Hedensted, kan nu meddele, at stafetten bliver til noget.
– “Vi har nu fået så mange frivillige, at vi er begyndt at lege med datoer, og vi kan allerede nu meddele, at stafetten bliver afholdt før sommerferien næste år. Vi har fået opbakning fra flere steder, hvor det giver mening at afholde stafetten, så det arbejder vi videre med nu, og vores mål er at melde en dato ud i august, men stafetten er en realitet“, fortæller formand for Stafet for Livet Hedensted, Jesper Wulff.

Ildsjælene har fordelt sig i en styregruppe, der består af en formand, næstformand, kasserer, sekretær samt tovholdere for de 10 arbejdsgrupper.
– “Vores styregruppe er næsten på plads. Vi mangler et par enkelte tovholdere, og vi vil gerne have flere frivillige i de forskellige arbejdsgrupper, men vi tror på, de nok skal melde sig til, når vi melder datoen endelig ud“, betoner Jesper Wulff.

Stafet for Livet er et arrangement, der løber over 24 timer for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper døgnet rundt. I løbet af døgnet vil der ud over stafetten være arrangementer for alle målgrupper, og de forskellige deltagende hold har også mulighed for at lave forskellige tiltag i deres holdtelte. Det hele med det formål at sætte fokus på Kræft og samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Man kan læse mere om Stafet for Livet Hedensted på Facebooksiden

%d bloggers like this: