Tirsdag den 27. marts kom Hedensteds ukronede skønhedsdronning, Astrid Andersen, med en skidt meddelelse. Hun var af personlige årsager nødt til at lukke skønhedsklinikken Astrid’s, som hun har drevet i 10 år. Hendes 15 måneder gamle søn har fra fødslen haft problemer med hans luftveje, og det er nu mere langvarigt end først antaget. Han kræver pleje 24 timer fra en sygeplejerske, og det er grunden til, Astrid Andersen vælger at lukke klinikken den 1. juni 2018.
– ”De sidste 15 måneder har jeg været splittet mellem arbejde og min søn. Når jeg endelig er på arbejde, har jeg dårlig samvittighed over ikke at være sammen med min søn, og når jeg er sammen med min søn, så føler jeg, at jeg svigter butikken. Jeg har været revet over sjæleligt, og det kan jeg bare ikke blive ved med at holde til, så derfor har jeg truffet den nok hårdeste beslutning i mit liv indtil nu”, fortæller Astrid Andersen, mens hun kærligt kigger på hendes søn, der kravler rundt på gulvet hjemme i privaten.
– ”Det har kostet mange tårer at nå til den beslutning, fordi jeg er ked af at forlade mine kunder og mit fantastiske personale. Men jeg kan også mærke, at det er den rigtige beslutning for mig lige nu”, fortsætter hun.

Fodterapeut bliver
Klinikken holder ikke ophørsudsalg.
– ”Jeg har solgt ud af interiøret, men jeg har beholdt et startsæt til mig selv, så jeg altid kan starte op igen, når min søn er klar til det”, betoner Astrid Andersen.
Hendes mor, der er fodterapeut, bliver i den forreste del af klinikken, mens resten af klinikken bliver lukket af og i stedet skal være kontorer. Astrid’s vil ikke komme til at genopstå i det gamle lægehus på Horsensvej.
– ”Jeg vil helt klart tilbage til mit fag igen, men jeg kan starte op og leje mig ind hos min mor. Hvis jeg vil have klinik med ansatte igen, så skal jeg have nye lokaler et andet sted”, lyder det fra skønhedsdronningen, der fortsætter:
– ”Rigtig mange har spurgt mig, hvorfor jeg ikke bare sælger klinikken i stedet for at lukke, og det har jeg da også overvejet. Men klinikken her er bare mit hjertebarn, det er mine kunder, og det er mit dejlige personale, det vil jeg bare ikke give videre til andre. Jeg ville have solgt, hvis det var fordi, jeg ikke ville have klinikken mere og hellere ville lave noget andet, men nu stopper jeg på et helt andet grundlag, og så vil jeg ikke sælge. Man sælger jo ikke sine børn. Og når jeg engang vender tilbage til faget, så håber jeg selvfølgelig, at alle mine skønne kunder kommer hen til mig igen”, pointerer Astrid Andersen inden sønnen igen får hendes opmærksomhed.

 

%d bloggers like this: