Dit Hedensted kan i dag fejre ét års fødselsdag. I løbet af det første år, har der kommet over 1000 følgere på Facebooksiden, hjemmesiden har ifølge AWstats gennemsnitligt 20.000 besøgende pr måned, og der er kommet 15 partnere til.

Byportalen er et opslagsværk, hvor du finder kommende begivenheder, kan læse nyheder og finde en lokal butik, virksomhed, organisation eller forening. Vi finde nyheder på Facebook eller bliver tippet, og det første år har tophistorierne været; Debatten omkring Sognegården, valgaftenen og den nye borgmester, udbygningen af Hedensted Centret og historien om Rikke og Mick der fik hjælp til børneopdragelsen.

Vi har også haft en god respons på vores mindre nyheder, som vi både har fundet på Facebook eller har fået tilsendt fra borgere og vores partnere. Du har også mulighed for at sætte præg på Dit Hedensted ved at sende din nyhed med tilhørende billede eller billeder. Den bliver delt på vores Facebookside og må maks fylde 100 ord. Er du partner, bliver din nyhed også lagt på vores hjemmeside, hvor den kan ses på forsiden og delt i vores nyhedsbrev.

Allerede nu er der flere, der sender os deres begivenheder, men der er plads til mange flere endnu. Jo flere begivenheder jo mere attraktiv bliver hjemmesiden. Vi optager begivenheder fra hele kommunen. Du skal blot indsende informationerne, dato, tid, sted, pris samt en kort beskrivelse og sende det sammen med et billede (en jpeg-fil) til redaktion@dit-hedensted.dk. Er du partner, bliver din begivenhed også delt på vores Facebookside og i vores nyhedsbrev.

Butikker, virksomheder, organisation eller forening kan blive nævnt på vores hjemmeside med navn, adresse og telefonnummer samt link til Googlemaps. Du har mulighed for at købe et partnerskab og få nævnt din hjemmeside og link til din hjemmeside samt Facebookside. På din partnerside får du en tekst med billeder og logo. Som partner får du en ekstra kanal at markedsføre dig på, hvorved du opnår større synlighed. I hele marts måned har vi fødselsdagstilbud på et sølvpartnerskab til kun 1.500,- kroner for det første år, og resten af måneden bliver der sat fokus på de nuværende partnere. Du kan læse mere om at blive partner her.

%d bloggers like this: