Lørdag den 10. marts kan der igen gøres en god handel, når Hedensted Centret holder Østjyllands største indendørs loppemarked. Over 200 private og erhvervsdrivende udstillere fordelt i to haller sælger både nye og brugte effekter. Som vanligt samles der ind til et godt formål gennem salg af stande og en tombola på dagen.

Et godt formål
I år samles der ind til Rygmarvsbrokforeningen, der er en lille landsdækkende forening med kun 500 medlemmer.
– “Foreningen vil bruge pengene på en skiferie for børn med rygmarvsbrok og deres forældre for at vise børnene, at man kan, hvad man vil, når man bærer viljen i hjertet. Det synes vi, er et godt formål, så derfor vil vi gerne støtte op om foreningen og deres mål med pengene. Så vi håber, at rigtig mange vil kigge ud og gøre en god handel samt støtte det gode formål“, siger centerleder Peter Nielsen.

Salget af stande er i fuld gang, men du kan stadig nå at få en stand. Alle stande købes online, og der er sidste frist for køb af stande den 24. februar. Du kan læse mere på Hedensted Centrets hjemmeside.

%d bloggers like this: