Indehaveren af skønhedsklinikken Astrid´s, Astrid Andersen har de senere år boycuttet Black Friday.
– “Jeg er blevet modstander af Black Friday, Singels Day og alt andet, der skaber unødig overforbrug. Vi kan i klinikken noget helt specielt ved at forkæle vores kunder, og det skal ikke på tilbud”, fortæller Astrid Andersen, der i stedet har brugt to timer på Bøgely Plejecenter i Hedensted, hvor godt 15 ældre beboer har fået håndmassage, ordnet negle og fået lidt ansigtscreme på.

Det sker som et led i hendes nye koncept, der hedder “Kærligheds Torsdag”, og som fremover vil være op til Black Friday. Det kan være kærlighed til andre i form af forkælelse eller giv noget til andre, som glæder.

Se billederne fra Bøgely og videoen, hvor Else Nielsen fortæller om, hvad hun synes om besøget i dag.

%d bloggers like this: