Godt 50 børn har boltret sig i Hedensted Centret hele ugen, idet de har deltaget på Hedensted Kommunes tilbud om Aktiv Ferie under navnet “Idræt for sjov”.

Ved tilmeldingen skulle børnene tilmelde sig forskellige aktiviteter, så hele ugen har de prøvet kræfter med streetdance, fodbold, boksning, leg i svømmehallen, rundbold, dødbold, hockey, bordtennis, badminton, fitness, rulleskøjter, springgymnastik og fået lov til at udfordre dem selv i forskellige øvelser.

– “Børnene har hygget sig, og de har rigtig gået til den i de forskellige aktiviteter. Nogle af børnene er gengangere fra tidligere år, så det er dejligt at se, fortæller Helene Andersen fra Hedensted Familie og Firma Idræt, der står bag “Idræt for sjov”, og hun fortsætter:

– “Formålet med “Idræt for sjov” er at gøre børn opmærksomme på forskellige sportsgrene, som de måske ikke allerede har kendskab til. Vi har haft instruktører på de forskellige aktiviteter, og vi havde blandt andet en danser, der har deltaget i VM i Disco til at undervise i Streetdance, men den aktivitet, børnene synes har været sjovest, har været springgymnastik, betoner Helene Andersen.

Du kan se videoer fra hele ugen på Hedensted Familie og Firma Idræts Facebookside.