Sunset Boulevard i Hedensted er i gang med en gennemgribende ombygning. Siden Jan Ladegaard Jørgensen overtog roret på Sunset Boulevard på Kildeparken 10 i Hedensted 1. august sidste år, har han forsøgt at gøre sig mere synlig med blandt andet flere sponsorater. Også servicen er der blevet arbejdet med, og nu er det maskinerne, der står for tur.

“Vi har haft en stigning i kunder, siden det store skilt er kommet op ude ved motorvejsafkørslen, og det kunne især mærkes sidste sommer, da vi også havde mange turister. Der kunne vores maskiner, der laver pommes frites ikke følge med, så derfor får vi nu nye, så vi er klar til det helt store ryk ind til sommer. Og så var møblerne også ved at være slidte, så vi valgte at give hele restauranten et helt nyt look, så det bliver mere café agtig. Så nu bliver vi “ fortæller Jan Ladegaard Jørgensen.

Det nederste afdeling står klar på tirsdag den 25. april, mens resten forventes færdig først i maj, hvor der vil blive afholdt en re-openingsfest.

   

 

 

%d bloggers like this: