For to måneder siden blev der inviteret til borgermøde på Hedensted Sognegård på initiativ af byrådsmedlem Kim Hagsten Sørensen (V). Invitationen udsprang efter en livlig debat på Facebook. Inden mødets afslutning blev der oprettet en arbejdsgruppe, der skulle arbejde med forskellige fokusområder i Hedensted. Godt 35 personer meldte sig dengang til arbejdsgruppen.

Siden har arbejdsgruppen mødtes for at snakke mere i dybden omkring fokusområderne. Det er blandt andet midtbyen, trafiksikkerhed, indfaldsveje og branding. I aftes mødtes den store arbejdsgruppe igen, hvor også borgmester Kirsten Terkilsen (V) deltog og gav sit besyv med i debatten. Og snakken gik livligt.

De forskellige undergrupper havde forinden mødtes for at snakke netop deres fokusområde igennem, hvilket blev fremlagt. Der blev blandt andet snakket om et kulturhus, flere parkeringspladser, forskellige grønne områder, cykelstier fra midtbyen til Hedensted Centret, træer og lys ved forskellige indfaldsveje.

Hedensted Kommune har netop nu fokus på området omkring den gamle trykkerigrund, hvor Hedensted Avisen lå. Det indbefatter også Sognegården, som i dag ejes af SuperBrugsen i Hedensted. Så helt naturligt gik den helt store snak på, hvad der skal ske med Sognegården. Skal den bestå med en eventuel ny ejer? Skal den flyttes ud til Hedensted Centret, hvor den kan bygges sammen med et hotel?

Der kom mange forslag på bordet, som der nu skal arbejdes videre med i arbejdsgruppen. Undergrupperne arbejder også troligt videre med deres forskellige fokusområder indtil de mødes igen.

 

%d bloggers like this: